Comptant amb el gat menut

Amb l’arribada del petitó novament m’he engrescat a omplir les prestatgeries de llibres per als més menuts  que em serveixin tant per entretenir-li com per a estimular-li i incentivar-li la lectura ja des de ben petit. I gràcies a Boolino avui afegeixo al nostre racó de lectures “Comptant amb el gat menut“, un llibre per començar a aprendre a comptar.

El menut és un gat que pàgina a pàgina va comptat els cabdells de llana, d’1 a 4, però que a partir del 4 comença a ensenyar-te altres mesures de quantitats: més, massa, prou molts…

Aquest tipus de llibre m’encanta sobretot per tres raons:

  • Mida petita: ideal per a les seves menudes mans.
  • Tapa dura: facilita que ell mateix pugui passar de pàgina a pàgina, donant-li autonomia a l’hora de descobrir el llibre.
  • Il·lustracions senzilles: el petit no es dispersa amb escenaris massa carregats i centra l’atenció precisament en el que el llibre vol ensenyar-li: a comptar i a descubrir diferents maneres de referir-se a les quantitats de les coses (molt, prou, algun més…).

Un llibre totalment recomanable per als més petits, de 0-3 anys, per a que comencin a descubrir els llibres i puguin per ells sols fer-los servir.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s