Bona nit, Cotonet!

El meu fill gran aquest curs ha iniciat 1er de primària, un curs on donen una gran embranzida a l’escriptura i a la lectura. I no hi ha millor manera per a que els nens i nenes d’aquesta edat avancin en aquests dos àmbits que practicar tant com es pugui, tant dins com a fora de l’escola. Per això més que mai no vull deixar l’hàbit de la lectura amb els meus fills i aquesta vegada, Boolino, m’ha fet arribar Bona nit, Cotonet! un llibre per a primers lectors de la colleció Primeres Pàgines de l’editorial Castellnou.

El que més m’ha agradat d’aquest llibre és que està escrit en lletra de pal, que és la que actualment coneix més el meu fill, i la seva senzillesa que fa que les paraules siguin les veritables protagonistes del llibre, amb un traç estàndar i gran, acompanyades d’il·lustracions que no les sobreescriuen i fent que la lectura d’aquest llibre sigui atractiva i senzilla per a nens d’aquesta edat.

També m’ha agradat molt el seu tamany, petit, fàcil de dur a qualsevol lloc o per tenir al costat del llit i llegir unes pàgines abans d’agafar la son.

El fil de la història també és senzill, tracta del ratolí Martí que vol dormir, però en Cotonet té altres coses a fer (saltar damunt del llit, tocar el timbal, …). Finalment la mare del xaiet els acompanya al llit i els ajuda a dormir-se.

Amb aquesta senzilla trama i aquest senzill llibre, a més que els teus fills més petits practiquin la lectura i la comprensió, també aprendran valors com l’amistat, el respecte i la generositat. Així doncs, un llibre ideal per a que els petits lectors comencin a agafar l’hàbit de tenir entre les seves mans un llibre de format semblant als dels adults, però amb la senzillesa i simplicitat que necessiten en aquestes edats per aprendre a llegir i comprendre el que llegeixen.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s