El monstre encaputxat

El darrer llibre que m’ha arribat de les mans de Boolino es titula “El monstre encaputxat“. No us vull explicar gairebé res de la seva trama perquè no us vull destapar la sorpresa final.

És un molt bon llibre per tractar el tema de la discriminació. Malauradament massa sovint som testimonis de com nens o adults queden marginats de la resta de gent simplement per la seva aparença o peculiaritats, però, oi que les aparences enganyen? doncs aprenem a no jutjar de bones a primeres y a valorar les peculiaritats dels demés.

També m’ha agradat molt que un dels personatges sigui un montre, sobretot perquè el meu fill encara està a l’etapa de les pors i aquesta història també li serveix per veure’ls amb uns altres ulls,

És un llibre de tapa dura, que sempre valoro molt, i les il.lustracions m’han agradat molt, i el ritme de les diferents escenes és molt adient i fa molt fàcil que els més petits de la casa segueixin la trama i entenguin el rerafons del conte.

En resum, un llibre molt recomanable, a mí i al meu fill gran de sis anys ens ha agradat molt, i sí, el seu final no ens ha deixat indiferents.

El llibre està tant en castellà com en català i podeu trobar més informació i adquirir-lo:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s