Ens agrada el futbol

logo_espana

Aquest any, els Reis Mags de Boolino ens han deixat una sorpresa sota l’Arbre de Nadal:

ensagradaelutbol

Ens agrada el futbol és un llibre de més noranta pàgines que recopila informació històrica i actual sobre el futbol. És recomanable per a nens de més de 8 anys, així que com el meu fill Gran només en té 6 i encara no sap llegir correctament doncs som nosaltres, els pares i l’avi “futboler”, els qui ens encarreguem d’ensenyar-li el llibre i comentar-li el seu contingut.

El meu fill Gran porta el futbol a la sang i als gens, així que des del primer minut ha mostrat molt d’interès en el llibre i el seu contingut. Està en aquella època en que vol conèixer-ho tot del futbol! Així que aquest llibre ens ajuda molt en aquesta tasca. Passem moltes i moltes estones llegint i rellegint el seu contingut: jugadors llegendaris, estrelles actuals, equips, anècdotes, competicions, equipacions, etc.

Com a futbolera que també sóc, m’encanta aquest llibre i sobretot el fet que conté molta informació d’aquest esport sobre molts aspectes diferents, d’una manera molt bé organitzada i estructurada i acompanyada per un disseny i unes il·lustracions que el fan molt fàcil i amè de llegir.

Em sembla molt que aquest llibre passarà molt de temps en mans del meu fill.

boolino

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s