Quin cacau de Nadal!

cacau_nadallogo_espana

A poques setmanes de l’arribada de Nadal, som molts els pares i mares que anem a llibreries i biblioteques a buscar contes i llibres d’aquestes festes per llegir amb els nostres fills. Doncs bé, avui us parlaré d’un llibre de Esperança Sierra i Xavi Teixidor, ambientat en el Nadal que es diu Quin cacau de Nadal!. Els cacau són una colla de ninots de drap de Barcelona, el vailet Sam, el camell Jeps, l’anegueta Anna, el mitjó Tex, la gosseta Rosca, la porqueta Melissa, el porquet Geld, el drap Drap i la bola de pols Borra.

La Nit de Reis en Jeps desapareix de casa i tota la colla ha d’anar a buscar-lo per la ciutat de Barcelona. Durant el llibre surten diferents personatges que els ajudaran. Què acabarà passant? el trobaran? no el trobaran?

M’encanta d’aquest llibre el seu toc d’humor, el seu disseny, que combina text amb petits diàlegs i les il·lustracions són fetes amb fotografies molt ben trobades. També m’encanta que surten fotografies de diferents escenaris de la ciutat de Barcelona i a més, si ets fan del programa APM veureu que surt un dels seus personatges més emblemàtics.

Si voleu més informació del llibre o adquirir-lo podeu fer-ho a:

boolino

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s